Er zijn meer details bekend gemaakt over de Switch-versie van de klassieke theme park game RollerCoaster Tycoon.

Een paar weken geleden begon Atari een crowdfundingcampagne voor een Switch-versie van Roller Coaster Tycoon. Er was enkel bekend gemaakt dat de game in ieder geval een Tycoon Career Mode gaat krijgen, waarbij je een zo groot mogelijk pretpark moeten bouwen en managen terwijl er gelet moet worden op het financiële plaatje. Tevens krijg je te maken met verschillende scenario’s en komt er een Sandbox Mode beschikbaar, waarin je met alle middelen uit het spel je eigen gang kunnen gaan.

Nu zijn er meer details bekend over het spel. Naast de drie gamemodi zullen er zeven soorten volledig aanpasbare achtbanen en ruim vijftig kleuren om ze naar eigen smaak te verven. De verschillende achtbanen zijn Hout, Staal, Gevleugeld, Hyper, Omgekeerd, Duik en Versneller. Ook krijgen ze allemaal een Ride Cam om een goed te kijken hoe goed de bezoekers zich vermaken.

Verder zijn er vier gebieden die allemaal gevormd kunnen worden door de spelers. De Alpen, een oase, een canyon en een tropisch gebied. Tenslotte zijn er meer dan 120 ritjes, restaurants, winkels en dergelijke om het park mee te vullen. Op de website zijn nog meer details te vinden.

Atari heeft aangegeven de Switch-versie van RollerCoaster Tycoon nog in 2018 uit te willen brengen.

Laat een antwoord achter