DLC van Call of Duty: Black Ops 3 krijgt releasedatum

Ondanks wij geen grote fans zijn van Season Passes en andere soort uitbreidingen die veel geld kosten, zitten wij stiekem wel te wachten op de allereerste dlc-content voor Call of Duty: Black Ops 3.

Het beestje heeft ook een naam gekregen en gaat vanaf nu door het leven met de naam “Awakening”. De DLV verschijnt vanaf 2 februari eerst op PlayStation 4. Een maandje later komt de content ook naar de Xbox One en de PC.

In Awakening kun je vier nieuwe multiplayer-maps (waaronder Skyjacked, de opvolger van de klassieke map Hijacked) en het eerste hoofdstuk van een nieuw zombieverhaal met de titel Der Eisendrache verwachten. Het nieuwe verhaal speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog in een middeleeuws kasteel in Oostenrijk. Er zijn vier nieuwe personages speelbaar in de nieuwe zombie content, namelijk Richtoffen, Nicolai, Takeo en Dempsey.

Voor last-gen bezitters hebben we slecht nieuws, want de Awakening-dlc gaat helaas niet verschijnen voor de Xbox 360- en PlayStation 3-versies van Call of Duty: Black Ops 3.

NL / EN
4
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x