DOOM Eternal heeft sinds release 450 miljoen dollar opgebracht

DOOM Eternal was een ontzettend toffe game die vorig jaar is verschenen en heeft een record aan inkomsten weten te genereren voor uitgever Bethesda.

Zo zijn de verkoopcijfers van DOOM Eternal op het internet verschenen, en deze laten zien dat de game behoorlijk wat inkomsten heeft weten te genereren. Een ontwikkelaar heeft namelijk de precieze cijfers gedeeld op zijn LinkedIn-pagina. Dit werd snel verwijderd, maar uiteindelijk hebben een aantal oplettende mensen screenshots gemaakt van deze cijfers.

DOOM Eternal heeft in 9 maanden tijd een omzet mogen maken van maar liefst $450 miljoen dollar. Dit is inclusief alle platforms, digitale sales en de eerste uitbreiding genaamd The Ancient Gods, Part One.

DOOM Eternal heeft geen microtransacties, maar zal ergens in 2021 een nieuwe uitbreiding krijgen in de vorm van The Ancient Gods, Part Two. Daarnaast werkt de ontwikkelaar aan een volledige next-gen upgrade voor de nieuwe PlayStation 5 en Xbox Series X | S, welke ergens dit jaar moet verschijnen.

DOOM Eternal is reeds verkrijgbaar op Playstation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia en PC. De game zal later dit jaar een next-gen upgrade krijgen voor de PlayStation 5, Xbox Series X | S. 

Ook interessant
Shin-Chan game zal wellicht zijn opwachting maken in Westerse landen
NL / EN