Vorige week was het feest voor veel gamers, zij mochten namelijk aan de gang met de closed multiplayer beta van DOOM. Nu kondigt id Software aan dat de open beta er aan gaat komen met de daarbij inbegrepen content. 

De aankomende open beta zal van 15 tot en met 17 april speelbaar zijn op de Xbox One, PlayStation 4 en PC. Vandaag onthuld ontwikkelaar id Software de inhoud van de open beta.

Op deze dagen kun je aan de slag met de 6 vs 6 Team Deathmatch en Warpath spelmodus. De beschikbare mappen zijn Heatwave en Infernal, die net zo sfeervol en idyllisch zijn als dat de namen doen vermoeden. Om het vakantiegevoel te verhogen is het ook mogelijk om als de demonische Revenant aan de slag te gaan.

De beschikbare wapens zijn de Rocket Launcher, Plasma Rifle, Super Shotgun, Vortex Rifle, Static Rifle, Heavy Assault Rifle en Lightning Gun. Als Power Weapon is de Gauss Cannon beschikbaar en als extra opties kan je de Frag Grenade, Personal Teleporter of Siphon Grenade kiezen.

Stephan speelde al eerder de closed beta, waar een aantal van de bovenstaande zaken al aan bod kwamen. Je leest zijn multiplayer preview HIER.

In de loop van vandaag kun je de open beta alvast pre-loaden, zodat je op 15 april direct aan de slag kunt met je frags.

Laat een antwoord achter