Dynasty Warriors 9 Empires nu verkrijgbaar

Vandaag kondigen KOEI TECMO Europe en ontwikkelaar Omega Force met trots aan dat hun langverwachte tactische actiegame, DYNASTY WARRIORS 9 Empires, nu beschikbaar is.

De aangrijpende nieuwe titel voegt strategische elementen toe aan de opwindende 1 vs. 1.000-actie van KOEI TECMO’s gerespecteerde DYNASTY WARRIORS-serie, terwijl gamers op zoek gaan naar het veroveren van het oude China via een combinatie van wijsheid, macht en moed.

DYNASTY WARRIORS 9 Empires laat gamers een dramatische Three Kingdoms-ervaring beleven door te spelen als 94 van de beroemdste en meest gevreesde officieren van DYNASTY WARRIORS 9. Neem ze mee op een missie om door een vijandelijk fort te breken in de geheel nieuwe geëvolueerde kasteelbelegering, of speel politiek achter de schermen, zet logistiek en allianties op terwijl je geheime plannen formuleert in je zoektocht om het koninkrijk te domineren.

De game bevat scenario’s die fans meenemen naar verschillende periodes, waardoor ze historische momenten zoals de Yellow Turban Rebellion en de Battle of Chibi kunnen spelen. Maar alleen omdat je door historische periodes speelt, wil nog niet zeggen dat je de geschiedenis moet volgen om succesvol te zijn. Herschrijf je eigen geschiedenis van de Drie Koninkrijken op manieren die je je nooit had kunnen voorstellen, zoals het verenigen van China met alle officieren van Wu die nog in leven zijn, of door je favoriete officieren samen te brengen in één commando, of zelfs door een opstand aan te wakkeren om de controle over de kaart!

Bovendien kunnen fans hun eigen officieren maken in de diepgaande bewerkingsmodus van de game. Van opvallende kapsels, gezichtsverf en tatoeages tot gelaagde bepantsering en uitrusting, creëer de held of schurk van je dromen voordat je het opneemt tegen vijandelijke troepen in een generatielange zoektocht naar macht en glorie.

DYNASTY WARRIORS 9 Empires is nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch, Xbox Series X|S en Xbox One, PC, Google Stadia, PlayStation 4 en digitaal op PlayStation 5.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x