Nu het lekkere lenteweer steeds dichterbij komt, begint het seizoen voor de pretparken ook weer. Voor Rollercoaster Tycoon World is het in ieder geval de planning dat de deuren deze week al open gaan voor de meest trouwe bezoekers die al vroeg kaartjes hebben besteld voor achtbaanervaring.

Op 30 maart gooit uitgever Atari de deuren open naar het nieuwste deel uit de Rollercoaster Tycoon serie. Iedereen die de game in early access koopt kan dan een beperkte versie van de game spelen om te zien welke kant het opgaat met de game. De feedback die tijdens deze periode verzameld wordt, kan gebruikt worden de uiteindelijke versie te verbeteren. De uitgever heeft wel bekend gemaakt wat voor zaken we wel kunnen verwachten in de early access versie: we kunnen natuurlijk zelf rollercoasters bouwen met een nieuwe tool die dit makkelijker moet maken, verder kun je je park nu indelen in verschillende zones met een apart thema (bijvoorbeeld sci-fi, of riddertijd), daarnaast kun je het spel ook wat opleuken met mods (of de mods zelf gaan maken).

Het is nog onduidelijk wanneer het spel af moet zijn, maar deze week kunnen de liefhebbers in ieder geval aan de slag met de early access.

 

Laat een antwoord achter