Eerste gameplay en releasedatum bekend gemaakt van Assassin’s Creed: Mirage

Tijdens de PlayStation Showcase heeft Ubisoft de eerste gameplay en releasedatum dat Assassin’s Creed Mirage bekend gemaakt.

De nieuwe trailer volgt Basim, begeleid door zijn mede Hidden Ones, terwijl hij zijn tools en vaardigheden gebruikt om zijn doelwitten op te sporen en uit te schakelen. Als een van de meest behendige en vindingrijke Assassins in de geschiedenis van de franchise, legt Basim’s unieke speelstijl de nadruk op stealth en dodelijke moordtechnieken, met nieuwe vaardigheden zoals de Assassin’s Focus waarmee hij meerdere vijanden achter elkaar kan markeren en uitschakelen. Daarnaast toont de gameplay-beelden de levendige stad Bagdad, wiens dichtheid en verticaliteit volop mogelijkheden bieden voor spelers om Basim’s parkour-vaardigheden te benutten en snel hun doelwitten te naderen.

Met de ontwikkeling geleid door Ubisoft Bordeaux, de studio achter de Wrath of the Druids-uitbreiding voor Assassin’s Creed Valhalla, is Assassin’s Creed Mirage een eerbetoon aan de serie en een bijzondere hommage aan de eerste Assassin’s Creed. Spelers worden uitgenodigd om zich onder te dompelen in een prachtig negende-eeuws Bagdad op het hoogtepunt van zijn Gouden Eeuw. Assassin’s Creed: Mirage biedt een gecondenseerde, verhaalgedreven actie-avontuurlijke ervaring met een moderne kijk op de parkour-, stealth- en moordelementen die de franchise al meer dan vijftien jaar definiëren.

Op dit cruciale moment in de geschiedenis zullen spelers Basim Ibn Is’haq worden, een jonge dief met een mysterieus verleden die zich aansluit bij de Hidden Ones in Alamut op zoek naar antwoorden. Basim zal worden ingesproken door twee getalenteerde acteurs: Lee Madjoub voor de Engelse versie en Eyad Nassar voor de Arabische versie, aangezien Assassin’s Creed: Mirage de eerste Assassin’s Creed-game is die wereldwijd wordt uitgebracht met volledige Arabische lokalisatie, inclusief tekst en stemmen. Ze voegen zich bij de ongelooflijke Mirage-cast met Shohreh Aghdashloo, die de stem van Roshan zal vertolken, Basims mentor in de Hidden Ones.

Assassin’s Creed: Mirage zal op 12 oktober verkrijgbaar zijn voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X | S en PC.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x