Elder Scrolls Online geeft spelers elk kwartaal nieuwe DLC

Zenimax Online heeft hun nieuwe plannen onthuld voor The Elder Scrolls Online tijdens de laatste QuakeCon. Ditzelfde hebben ze vorig jaar op hetzelfde evenement gedaan, maar nu komen ze wel met toffe nieuwe info qua inhoud en aanpassingen over deze immense game die een hoop gamers gelukkig zullen maken.

Ten eerste was het al duidelijk dat de nieuwe DLC genaamd ‘The Imperial City’  op 31 augustus verschijnt voor PC, en dat consolebezitters er pas op 15/16 september mee aan de slag mogen. Daarentegen mogen jaloerse PC-bezitters nog niet met een controller aan de slag, maar die mogen vanwege ’t vorige sowieso niet zeiken.. Vinden wij dan. Het wordt in ieder geval zo spoedig mogelijk voor the masterrace.

De volgende DLC die eind dit jaar verschijnt gaat onder de noemer ‘Orsinium’, en staat bekend als een gebied met een grootse orc-city uit het ‘Daggerfall’ deel uit de serie. Deze gaat naar hun zeggen 25 uur van je drukke leven in beslag nemen, dus daar ben je ook wel weer even mee bezig. Het leven van een gamer gaat duidelijk niet over rozen. Daarma verschijnt er in de eerste helft van 2016 nog content die ‘The Dark Brotherhood’ en ‘The Thieves Guild’ uit gaan lichten, maar dat vind de ontwikkelaar nog te ver weg om over in details te treden.

TES_Online_Dark_Anchor_Imperial_City

Daarnaast worden er binnenkort nog enkele belangrijke ‘quality of life’ aanpassingen doorgevoerd, die het leven in Tamriel een stuk aangenamer zouden moeten maken. Zo wordt er binnenkort ondertiteling toegevoegd, en zal de group finder flink worden verbeterd. Het is niet alleen de bedoeling dat het duidelijker wordt van wat de fuck je er eigenlijk mee kan doen, maar dat je ook met mensen uit andere factions samen kan spelen. Dit werd door velen gezien als een grote tekortkoming van de game, door zowel recensenten als gamers zelf.

Daarnaast word het bloedirritante Veteran-Rank systeem op de schop gegooid, waarmee spelers na level 50 in een soort Prestige mode belanden. Je begint zeg maar weer vanaf level 1; maar dan met een stoer icoontje bij je naam, maar dat liet vrienden die in een andere rank zaten als elkander moeilijk spelen met elkaar. Helaas wordt dit aankomend jaar pas gewijzigd, dus we moeten het even doen met wat we hebben. De rest zal van de aanpassingen zullen dit jaar nog doorgevoerd worden, wat TESO absoluut een socialere vibe gaat geven.

 

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x