Fall Guys verschijnt binnenkort ook op Xbox en Nintendo Switch, wordt tevens free-to-play

Uitgever Devolver Digital en ontwikkelaar Mediatonic hebben bekendgemaakt dat de populaire Battle Royale game Fall Guys, gaat overschakelen naar een free-to-play-model.

Vanaf 21 juni zal Fall Guys free-to-play op alle platformen verschijnen. Vanaf dan is Fall Guys niet alleen speelbaar op de PC en PlayStation-consoles, maar ook op de Xbox One, Xbox Series X | S en Nintendo Switch. De PlayStation 5 zal tevens een verbeterde versie krijgen met een hogere resolutie en snellere laadtijden.

Fall Guys krijgt vanaf 21 juni volledige ondersteuning voor cross-play en cross-progression. Via je Epic account kan je op alle platforms verder met je progressie. Alleen de Steam-versie komt te vervallen, vanaf 21 juni is Fall Guys op de PC exclusief verkrijgbaar via de Epic Games Store. Wie de game via Steam heeft aangeschaft, blijft toegang behouden tot de game.

Wie Fall Guys heeft aangeschaft, krijgt als compensatie een speciale Legacy Pack. Deze bevat enkele exclusieve cosmetische items en een Battle Pass voor het komend seizoen.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x