Fallout 4 next-gen update kent veel problemen, fans zijn niet blij

Afgelopen week verscheen de next-gen update voor Fallout 4, maar het ziet ernaar uit dat de update iets te gehaast is uitgebracht.

Op social media klagen veel gamers namelijk over diverse technische problemen. Niet alleen nieuwe problemen die ontstaan zijn door de update, maar ook problemen die in de patch notes als opgelost werden aangekaart. veel van de bestaande bugs zijn er nog steeds.

Zo hebben Xbox-bezitters geen toegang tot de Quality-modus van Fallout 4, mogelijk een bug. PlayStation-eigenaren die Fallout 4 hebben via PlayStation Plus, kunnen helemaal geen upgrade uitvoeren. Sterker nog, Bethesda zegt helemaal geen informatie te hebben hierover. De PlayStation Plus Essential-versie van Fallout 4 lijkt geen upgrade te gaan krijgen, je moet Fallout 4 dus in je eigen game-bibliotheek te hebben om in aanmerking te komen voor een gratis next-gen upgrade.

Op Reddit uiten gamersveel kritiek over de technische staat van de next-gen upgrade van Fallout 4. Een gebruiker die een post maakte dat heel weinig bugs zijn aangepakt, heeft in korte tijd meer dan 960 upvotes gekregen. Als voorbeelden noemt de gebruiker de VATS-crash en de perceptie bug in Survival, die er nog steeds zijn. Ander gebruikers zeggen meer bugs tegen te zijn gekomen na het installeren van de upgrade.

Verder zijn er gamers die de game niet kunnen opstarten, er zijn crashes op de Steam Deck, er wordt gesproken over hevige framedrops in de Performance-modus, er zin locaties en er zijn meldingen dat de game automatisch staat op low graphics en dat deze niet te verhogen zijn door de gebruiker.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x