Far Cry VR: Dive Into Insanity binnenkort speelbaar in de Benelux

Far Cry VR: Dive Into Insanity, een op locatie gebaseerde VR-ervaring die is ontwikkeld in samenwerking met Zero Latency VR, is nu speelbaar op 33 locaties wereldwijd, waaronder in de Benelux. De game is vanaf zaterdag 5 juni te spelen in Rotterdam en later dit jaar ook in Brussel.

De game neemt een groep van maximaal acht spelers mee naar de Rook Islands, de wereld van Far Cry 3. Nadat spelers gevangen zijn genomen door Vaas en zijn handlangers, moeten ze het eiland verkennen en samen vechten om te overleven. De unieke setup van Zero Latency VR biedt spelers voldoende bewegingsruimte en rekwisieten om volledig op te gaan in het avontuur. De mechanics van deze VR-ervaring zijn eenvoudig en intuïtief, waardoor spelers de vrijheid krijgen om de enorme, kleurrijke wereld van de game te ontdekken. Samenwerking tussen spelers is van groot belang om de weg te vinden door de jungle van de gestoorde krijgsheer.

Elke Zero Latency VR-locatie houdt zich aan de lokale richtlijnen om een veilige omgeving voor klanten en personeel te garanderen. Voor meer informatie over Far Cry VR, ga naar: zerolatencyvr.nl.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x