Final Fantasy Pixel Remaster-Serie verschijnt deze maand voor PS4 en Nintendo Switch

Square Enix heeft vandaag bekend gemaakt dat de geliefde FINAL FANTASY pixel remaster-serie, die eerder alleen verkrijgbaar was op Steam en mobiele platformen, op 19 april 2023 digitaal verschijnt voor PlayStation 4 en Nintendo Switch.

De pixel remaster-serie bestaat uit FINAL FANTASY I tot FINAL FANTASY VI en biedt alle magie van de originele uitgaves, trouw aan het retro-design, maar met quality-of-life upgrades voor de best mogelijke ervaring van deze meesterwerken.

De PlayStation 4- en Nintendo Switch-versie van de FINAL FANTASY pixel remaster-series krijgen enkele unieke features, zoals de optie om te schakelen tussen de originele soundtrack en de nieuwe versie van de muziek, en de keuze in lettertypes – spelers kunnen nu de standaard letters of het pixel-gebaseerde lettertype kiezen. Daarnaast kunnen PlayStation 4- en Nintendo Switch-spelers de gameplay naar eigen wens aanpassen, bijvoorbeeld door willekeurige gevechten aan- of uit- te zetten, of ervaringsvermenigvuldigers in te stellen tussen 0 en 4.

Alle zes titels in de FINAL FANTASY pixel remaster-serie zijn apart te koop in de PlayStation™ Store of Nintendo eShop. Daarnaast kunnen spelers de FINAL FANTASY I-VI BUNDLE kopen om de hele serie binnen te halen. Vanaf vandaag kunnen spelers de digitale Nintendo Switch-versie pre-orderen. Spelers die de Nintendo Switch-versie van games uit de FINAL FANTASY pixel remaster-serie aanschaffen vóór 25 mei 2023 ontvangen twee wallpapers. Spelers die met de FINAL FANTASY I-VI BUNDLE de complete serie aanschaffen, ontvangen alle 12 wallpapers.

Spelers die games uit de FINAL FANTASY pixel remaster-serie voor PlayStation 4 aanschaffen tussen 19 april – 25 mei 2023 ontvangen een theme en avatar van de gekochte games. Spelers die de complete serie in de FINAL FANTASY I-VI BUNDLE aanschaffen ontvangen alle themes en avatars (in totaal zes van elk).

FINAL FANTASY pixel remaster voor PlayStation 4 en Nintendo Switch is vanaf 19 april verkrijgbaar.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x