Game Changers haalt een waanzinnig bedrag op voor stichting Beat Batten

De driedaagse game-marathon van Game Changers heeft afgelopen weekend een bedrag van 11.305 euro opgeleverd. Dit bedrag komt volledig ten goede aan stichting Beat Batten.

De marathon werd georganiseerd door Game Changers, een groep enthousiaste gamers dat zich al acht jaar achtereen inzetten om zoveel mogelijk geld te verzamelen voor een goed doel. Afgelopen weekend werd de marathon gehouden in het feestcafé de Rietschoof te Aalst, waar zestien gamers bijeen kwamen. De gamemarathon, die tevens live gestreamed werd, heeft 50 uur geduurd.

Het doel hierachter was om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar de ziekte van Batten.

De gamers werden bijgestaan door een aantal bekendere Twitch-streamers, waaronder RosesOverrated, DirckeySteen, CookTilburg, LadyTyto, ItsZacharias en DutchMellie. 

Op vrijdag 2 februari begon de gamemarathon en het team van enthousiaste streamers was daar aanwezig om een weekend lang challenges te doen en prijzen te verloten via het medium Twitch. De volledige marathon is tevens terug te kijken via:  www.twitch.tv/gamechangersnederland

De volledige livestream heeft veel bekijks getrokken en er zijn diverse prijzen verloot, waaronder een PlayStation 5 en een heuse game PC. Het totaalbedrag van de marathon is te bekijken via: https://www.inactievoorbeatbatten.nl/teams/game-changers-gamen-voor-het-goede-doel

Uiteraard zal Game Changers volgend jaar weer van de partij zijn, om weer zoveel mogelijk geld in te zamelen voor een goed doel. Meer informatie over dit jaarlijks terugkerende evenement is te vinden op www.GCNL.one.

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x