God of War: Ragnarök heeft New Game+ modus gekregen

Het is al enige tijd bekend dat God of War: Ragnarök een New Game+ zou krijgen, en vandaag is deze modus ineens verschenen.

Met de New Game+ krijg je een optie welke het de moeite waard maakt om het avontuur van Kratos en consorten nog eens te doorlopen. Vanavond heeft Sony Santa Monica Studio via de PlayStation Blog aangekondigd dat de update vanaf nu beschikbaar is.

Hieronder vindt je de belangrijkste zaken welke de nieuwe modus met zich meebrengt. New Game+ komt beschikbaar in de game zodra je deze hebt uitgespeeld en kent een aantal additionele gameplay-opties.

  • Alle wapens en andere items gaan mee naar New Game+ (inclusief Draupnir Spear), maar ze worden wel pas beschikbaar op het punt dat je specifieke wapens verkrijgt in het verhaal.
  • De level cap gaat omhoog, zowel voor Kratos als de vijanden. Hierdoor kun je met alle wapens en gear die op max level zitten verder progressie boeken via de nieuwe ‘Plus’-versies.
  • Er is een nieuwe UI-optie waarmee je de moeilijkheidsgraad in beeld kunt laten zien en hoeveel Burdens je gebruikt, wat leuk is om aan vrienden te laten zien.
  • De Niflheim Arena is verder uitgebreid met nieuwe mogelijkheden om te vechten. Je kunt ook kiezen wie met je meevechten: Atreus (met Kratos), Freya, Brok, Sindri, Angrboda, Ingrid, Thor en Thrúd.
  • Verschillende endgame bazen zijn terug en zijn nóg moeilijker om te verslaan.
  • The Hateful en de Ormstunga, twee optionele minibazen, zijn voorzien van wat extra mogelijkheden in gevechten.
  • Als je New Game+ op Give Me No Mercy of Give Me God of War speelt, zijn alle bazen en mini-bazen voorzien van Runic Armor. Gebruik van juiste runen is hier extra belangrijk.
  • Zodra je de game hebt uitgespeeld, kun je kiezen voor de ‘Black and White Render Mode’ voor New Game+ en nieuwe saves.

God of War: Ragnarök is reeds verkrijgbaar op PlayStation 4 en PlayStation 5.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x