Hitman 2 trailer toont eerste Expansion Pass-locatie

Warner Bros. Ien IO Interactive hebben vandaag een nieuwe trailer uitgebracht die de eerste Expansion Pass-locatie voor HITMAN 2 onthult.

De nieuwe locatie is getiteld ‘New York’ en zal vanaf morgen (25 juni) verkrijgbaar komen voor bezitters van de Expansion Pass en Expansion Pack 1 en bevat de gloednieuwe campagnemissie ‘Golden Handshake’, plus een contractmodus voor de missie, nieuwe uitdagingen, vrij te spelen items, prestaties en meer.

New York krijgt ook een eigen Mastery Progression-systeem, waarbij spelers met elk niveau van locatiebeheersing een nieuw startpunt, pick-up door het agentschap, gereedschap of wapen voor hun inventaris krijgen dat ze kunnen meenemen naar andere locaties en missies.

De HITMAN 2 Expansion Pass is nu verkrijgbaar voor € 39,99 en bevat Expansion Pack 1 en 2. De Expansion Pass is inbegrepen in de HITMAN 2 – Gold Edition, die naast de nieuwe locatie ook Sniper Assassin-kaarten, nieuwe uitdagingen, verschillende missies, outfits en wapens bevat, plus het Executive Pack met daarin de Italiaanse aktetas in zwart leer en het ICA 19 Blackballer-pistool als spelitems, allemaal voor € 99,99.

De game is verkrijgbaar voor Playstation 4, Xbox One en PC.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x