Hogwarts Legacy krijgt deze week nieuwe update met nieuwe content

De open wereld Harry Potter spin-off game, Hogwarts Legacy, zal deze week een grote update krijgen welke nieuwe content aan de game gaat toevoegen.

De aankomende update voor Hogwarts Legacy staat gepland voor donderdag 6 juni en zal gratis uitgerold worden op alle platforms. Spelers kunnen eindelijk mooie shots opnemen in de magische wereld door middel van een uitgebreide photo modus. Dit was een feature waar fans al sinds de release van de game naar vroegen. De zomer update maakt het ook mogelijk dat de exclusieve Hogsmeade Shop quest line voor PlayStation-consoles, nu ook beschikbaar wordt gemaakt op andere platforms. De PlayStation-versie van Hogwarts Legacy heeft vanaf donderdag dus geen exclusieve content meer.

Verder wordt het mogelijk om je talentpunten te resetten en andere builds uit te proberen. Daarnaast zijn er nieuwe cosmetische items om te verzamelen zoals nieuwe brillen, outfits, bezem en een coole Onyx Hippogriff mount.

In Hogwarts Legacy kruip jij in de schoenen van een 5e jaars student op Hogwarts. Jij hebt een zeldzame gave, een persoon die ancient magic kan zien, een krachtige magie waar de goblins het ook op hebben gemunt. Hogwarts Legacy is een open wereld game waar je zowel binnen als buiten Hogwarts op avontuur kan. Jij bepaalt wat voor soort persoon je gaat worden en of je in aanmerking wilt komen met The Dark Arts.

Hogwarts Legacy is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series X | S en PC.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x