Holy F*ck!: Dude pre-ordered Fallout 4 met echte bottlecaps

Er was ooit een skeere man op het forum van Bethesda, bekend onder de naam Seth, die de meest achterlijke verzameldrang ever had.. Namelijk het verzamelen van flessendoppen. But little did he know dat ze ooit behoorlijk goed van pas zouden komen.. Lees hier Seth zijn verhaal, en besef waarom de fuck je hier zelf nooit op bent gekomen.

Voor de afgelopen 7 en half jaar heeft de beste man al zijn flessendopjes bewaard, in totaal zo’n 2,240 naar eigen zeggen. Na de E3 was hij zo pumped over het nieuwe deel in de reeks, dat hij besloten heeft om zijn levenswerk in te wisselen voor de nieuwste Fallout… Want ja, als je geen geld hebt zijn daar desperate measures voor nodig. Omdat de valuta in de game ook daadwerkelijk flessendopjes zijn, heeft hij het exacte aantal naar Bethesda gestuurd in real-life waarde.

Lees hier de emotioneel geladen brief aan Bethesda die met de dopjes werd meegestuurd:

Fallout Fan Letter

 

Deze brief raakte mij diep in de ziel, en heb zeker een traantje laten rollen. Maar het allermooiste ervan is dat hij nog een reactie heeft gekregen van Matt Grandstaff via Twitter, de Global Community Lead van Bethesda. Die heeft het waarschijnlijk ook niet droog gehouden.

Lees hier de reactie van Matt:

Fallout Twitter reaction

 

Het is die fucker dus gewoon gelukt, en omdat hij de allereerste is die het geprobeerd heeft, krijgt hij de game daadwerkelijk ook nog! Wat een superheld, well deserved Seth! Matt kon de stank van al die bierdopjes in zijn kantoor misschien niet waarderen, maar de poging zeker wel.

Is dit een motivatie voor jullie om met andere games ook zoiets te gaan doen? Laat het ons weten!

 

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x