Holy F*CK! Het ziekenhuis in door World of Warcarft

Hoe is het mogelijk? Een 21-jarige Chinees belande in het ziekenhuis door een iets te lange sessie World of Warcraft. De Chinees had een multiplayer online role-playing twee weken lang non-stop gespeeld. Xia, de Chinese jongen, riep toen hij per brancard de ambulance werd ingerold: “Laat me hier, ik kan niet weg, de computer moet nu weer aan”.

De afgestudeerde gamer is werkeloos en besteedde al zijn vrije tijd aan World of Warcraft. 20 April vroeg de jonge man zijn moeder om geld zodat hij zijn rijbewijs kon gaan halen. Eindelijk gaat hij aan zijn toekomst werken dacht moeders. Maar helaas. Xia ging naar een internetcafé om te gaan gamen.

Xia zou van 20 april tot en met 23 april 22 uur per dag online zijn geweest. Zo blijkt uit de statistieken van het internetcafé. Nadat zijn geld op was ging hij achter computers zitten van gamers die in slaap waren gevallen. Zo kon Xia fijn verder gamen.

Zondag ging het mis. De jongen had al een tijd niets meer gegeten. Toen hij naar buiten liep om wat eten te halen zakt hij in elkaar. Omstanders belden direct het alarmnummer. Naar horen zeggen is de jongen nog steeds opgenomen. Onbekend is hoe het nu met hem gaat.

 

 

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x