Altijd leuk als er iets lekt op de releasedatum van een event of DLC. Zo is de Franse trailer met details voor het nieuwe Overwatch-evenement, genaamd Insurrection, uitgelekt.

Vorige week kregen we van Blizzard al een geheimzinnige video te zien op diverse social media kanalen. Het blijkt hier dus te gaam om het Insurrection-event en deze bevat een nieuwe survival-modus voor vier man en is speelbaar tot 1 mei.

Dankzij een gelekte trailer is te zien dat het gaat om een nieuwe co-op modus op de map King’s Row. Je kunt kiezen uit Reinhardt, Tracer, Torbjörn, of Mercy om samen tegen waves met Omnic-robots te vechten.

Insurrection speelt zich af tijdens de King’s Row Omnic Uprising uit de comics. Het vertelt het verhaal van de eerste missie van Tracer uit het Overwatch-team en hangt samen met de pas uitgebrachte comic Uprising.

Met een nieuw event kun je ook diverse nieuwe zaken in je lootboxes vinden. Zo heeft elk personage nieuwe skins, en in totaal zijn er meer dan honderd nieuwe items te bemachtigen tijdens het evenement.

Insurrection zal vandaag live gaan, een precieze tijd is nog niet bekend.