It’s a trap?!!

 

 

 

Er wordt geouwehoerd op het internet, zoals altijd natuurlijk, maar deze keer gaat het echter over een mogelijke Red Dead Redemption 2!

Jullie kennen Red Dead Redemption nog wel toch? YEEHAAA, Giddy-up, galopperend op je paardje met een random dude aan je lasso die zand aan het happen is omdat hij je een grote bek gaf in de saloon.

Het gerucht komt van de Reddit community; een member die zegt dat hij bij Rockstar gewerkt heeft is Red Dead Redemption 2: Legends of the West al 3,5 jaar in ontwikkeling en is het een prequel.

Volgens deze dude zul je in dezelfde gebieden knallen en rijden, 12 jaar voor het verhaal van deel 1. Er zijn volgens hem 3 playable characters. Naast Seth & Irish is het mogelijk om een eigen character te maken en customizen met meer opties dan bij deel 1. Lijkt mij meer dat ze als NPC mee kunnen doen met je ofzo.

Ik weet er het fijne allemaal niet van uiteraard. Er is nog meer info over de game maar dit zijn dus geruchten, als je dat wel leuk vindt om te lezen kan je op Reddit kijken. Er zullen als dit toch waar is op de E3 in juni wel announcements gemaakt worden.

Ik wacht het lekker af maar het zou zeker wel meesterlijk zijn aangezien deze game voor mij toch een van de most epic games ever is.

 

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x