Japanse analist voorspelt dat de opvolger van Nintendo Switch eind dit jaar zal verschijnen

Elke Nintendo liefhebber zit met smart te wachten op de opvolger van de Nintendo Switch. Er gaan dan ook al lange tijd geruchten, en een analist van het Japanse Omdia, Hiroshi Hayase, claimt dat deze opvolger dit jaar zal verschijnen en een lcd-scherm zal krijgen.

Dit nieuws is te lezen op de website Bloomberg. De opvolger van de Switch zou namelijk voor een verdubbeling zorgen op de levering van lcd-schermen. Het scherm moet 8 inch groot worden, terwijl de huidige Switch een scherm heeft van 6,2 inch.

Nintendo heeft eerder al een vernieuwd model van de Switch uitgebracht welke een oled-scherm kende, maar de voorspelling van de Japanse analist zou betekenen dat het bedrijf weer terugkeert naar lcd.

Het afgelopen jaar zijn er al genoeg geruchten verschenen. Zo zou de opvolger van de Nintendo Switch getoond zijn aan een select aantal mensen binnen de industrie op de GamesCom. Insiders verwachten dat de nieuwe Switch ergens dit najaar zal verschijnen. Officieel heeft Nintendo nog niets aangekondigd.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x