Zo nu en dan weten uitgevers en ontwikkelaars ons op een bijster spoor te brengen. Zo nu ook uitgever Warner Bros., welke een hint geeft naar een onthulling van wellicht een nieuwe Batman-game?

De uitgever heeft namelijk een plaatje het internet op geslingerd waarin wordt gemeld dat er een game op 8 maart onthuld wordt. Helaas wordt er geen naam gegeven, maar de stijl van het plaatje doet ons sterk denken aan de Batman: Arkham-games. Opzienbarend, want de ontwikkelaar van deze titels, Rocksteady Studios, heeft al eerder gemeld dat zij geen Batman games meer gaan maken.

Eind vorig jaar gingen er al geruchten over een nieuwe Batman-game rondom personage Damian Wayne. Die game zou gemaakt worden door Warner Bros. Montreal, de studio achter Batman: Arkham Origins.

Wat eventueel ook een optie is, is dat het plaatje te maken heeft met een onthulling rondom de aankomende beat ‘m up Injustice 2. In deze aankomende game zitten personages uit het DC-universum, waar Batman ook onder valt. Maar dan toch… Injustice 2 is al een tijdje geleden onthuld en moet dit jaar al verschijnen. Wij hopen in ieder geval toch op een nieuwe Batman game! What about you?

Batman tease