Komt PlayStation binnenkort met een Xbox Game Pass-concurrent?

Leuk nieuws! Tijdens een interview heeft CEO van Sony Interactive Entertainment, Jim Ryan, zijn visie gegeven over de succesvolle Xbox Game Pass-dienst van Microsoft.

In het interview werd er gesproken over de concurrentie van Microsoft met hun Xbox Series X en de daarbij behorende diensten. Hier vertelde Ryan dat hij niet graag denkt in termen van console wars. In plaats daarvan vindt hij concurrentie belangrijk en is het in ieders belang dat dit ook aanwezig is. Zodoende krijgen consumenten de keus in producten en moeten bedrijven stevig aan de bak om de consument over de streep te trekken.

Ook werd er gesproken over de Xbox Game Pass, en kreeg Ryan de vraag of Sony een antwoord had op deze dienst van Microsoft. Hij antwoorde:

“There is actually news to come, but just not today. We have PlayStation Now which is our subscription service, and that is available in a number of markets.”

Jim Ryan, CEO van Sony Interactive Entertainment

Deze quote kan natuurlijk alle kanten op gaan, maar het lijkt er op dat Sony wellicht binnenkort met een nieuws komt waarin ze met een PlayStation alternatief komen om te concurreren met de Xbox Game Pass. Hoe dit eruit gaat zien, en hoe dit gaat verschillen met PlayStation Now is nog onbekend.

Ook interessant
Resident Evil is jarig
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x
()
x