Krijgt Cyberpunk 2077 een heftige Day One patch?

Op 10 december mogen we een van de meest gewilde games van dit moment gaan spelen, want dan verschijnt Cyberpunk 2077. Toch zal de Day One patch van de game de nodige tijd in beslag gaan nemen, want deze is wel er groot.

Day One patches zijn niet nieuw in de gamingwereld en bijna iedere game heeft er wel een wanneer deze gelanceerd wordt. Ontwikkelaar CD Project Red had de game al eerder uitgesteld vanwege het fine-tunen van de game en om ervoor te zorgen dat de nodige games eruit gehaald zijn en dit wordt ook bewerkstelligd door de patch die je vanaf dag een zal moeten downloaden.

Er zijn al een aantal gamerecensenten die de game mochten spelen, en deze kwamen erachter dat je eerst een patch moet downloaden van 43GB, wat stiekem best heftig is.

De bestandgrootte werd gedeeld op Twitter en een medewerker van CD Project Red gaf gelijk antwoord dat het niet zou gaan over de Day One update. Het is dus afwachten of deze dus kleiner, even groot of groter zal worden.

Cyberpunk 2077 verschijnt op 10 december voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Op een later tijdstip zal de game een upgrade krijgen voor de PlayStation 5 en Xbox Series X.

Ook interessant
Overzicht PlayStation 5 launch games en upgrades
NL / EN