Krijgt Sonic X Shadow Generations wellicht een vierde speelbare personage?

De aankomende game Sonic X Shadow Generations heeft mogelijk een geheime vierde speelbare personage.

De speculatie begon door de beelden op de Japanse officiële website van de game. Daar staan de drie speelbare personages afgebeeld namelijk Sonic the Hedgehog, Sonic Classic en Shadow the Hedgehog. Deze drie speelbare personages waren al bekend, maar opmerkelijk genoeg is er ook een vierde vak te zien die momenteel leeg staat. Daarmee lijkt de officiële Sonic X Shadow Generations, te hinten naar een vierde speelbare personage. In het vakje staat dat we binnenkort meer informatie gaan krijgen, mogelijk krijgen we ergens in de komende weken een onthulling van een nieuw speelbaar personage.

Sonic X Shadow Generations is een remaster van een geliefde game die oorspronkelijk verscheen in het jaar 2011. Deze game combineert 2D met 3D, moderne levels met klassieke nostalgische omgevingen. Naast Sonic is ook Sonic’s rivaal Shadow the Hedgehog een main character in deze game en heeft een eigen story campaign. Shadow the Hedgehog gaat ook een belangrijke rol spelen in de aankomende film Sonic The Hedgehog 3. Deze film staat gepland voor de maand december. De enige echte acteur Keanu Reeves (Matrix en John Wick), gaat de stem van Shadow the Hedgehog verzorgen in de film.

Sonic X Shadow Generations staat gepland voor een release op 25 oktober 2024 voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X | S, Nintendo Switch en PC.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x