Wie ondertussen klaar is met de avonturen van Shadow of the Tomb Raider, zal nog even moeten wachten voor nieuwe DLC. Toch is er goed nieuws, want het eerste pakketje DLC is aangekondigd en wel voor 13 november.

The Forge, zoals de eerste van 7 kleinere pakketten aan DLC heet, zal op 13 november verschijnen. Aan de game wordt dan extra content toegevoegd in de vorm van extra challenge tombs, wapens, outfits en co-op opdrachten. in “The Forge” kan Lara Croft weer schaars gekleed door het beeld dartelen, want het wordt warm. De nieuwe content voegt namelijk de smederij van de goden toe aan de game. Een plaats waar wapens worden gesmeed en flink wat lava en vuur te vinden is. Zowel alleen als co-op kun je The Forge betreden en het uitspelen van de challenge tomb zal je belonen met het Umbrage 3-80 wapen, het Brocken-outfit en de Grenadier skill.

In totaal komen er 7 kleine DLC pakketten voor The Shadow of the Tomb Raider, van 5 euro per stuk. Je kunt echter ook de Season Pass aanschaffen voor alle DLC’s voor €30.