LEGO Horizon Adventures laat zich zien in nieuwe trailer, verschijnt ook voor Nintendo Switch

Tijdens de Summer Game Fest liet Sony de eerste beelden zien van LEGO Horizon Adventures.

LEGO Horizon Adventures wordt niet alleen ontwikkeld door de Nederlandse studio Guerrilla Games, maar ook Studio Gobo. Waar Horizon een emotioneel ervaring is in een post-apocalyptische wereld, is LEGO Horizon Adventures kleurrijk met een leuk verhaal en vermaak staat centraal.

Het verhaal in deze game is geïnspireerd door de gebeurtenissen in de Horizon-games. De wereld, personages en robot dino’s zijn hier allemaal gemaakt met LEGO-steentjes. Hoofdpersoon Aloy die als baby gevonden wordt in een grot door het personage Rost. Alloy wordt meegenomen en opgevoed om te leren vechten tegen de machines. Wanneer Aloy een jonge dame is, gaat ze op avontuur om de wereld te verkennen en haar ware lot te ontdekken. Aloy moet het onder andere opnemen tegen Helis, de leider van een groep gevaarlijke zonaanbidders die een oude kwaad hebben ontdekt.

LEGO Horizon Adventures is solo te spelen zoals een standaard Horizon-game. Het is ook mogelijk om dit avontuur in co-op te spelen met vrienden of familie. Dit kan ouderwets in couch co-op of online cooperative play. De game bevat bekende gezichten, vette wapens en coole outfits om te verzamelen.

LEGO Horizon Adventures moet ergens eind dit jaar verschijnen voor PlayStation 5, PC en Nintendo Switch. 

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x