Microsoft Store lekt sim-game Two Point Campus

Ontwikkelaar Two Point Studios zal je misschien kennen van de game Two Point Hospital. Deze game was het spirituele vervolg op het klassieke Theme Hospital. Vandaag werd het bestaan van hun game gelekt, met de naam Two Point Campus.

De aankomende sim-game is gelekt via de officiële Microsoft Store. De game wordt wederom uitgegeven door SEGA en zou volgens de productiepagina verschijnen op Xbox One, Xbox Series X | S en PC. Aangezien Two Point Hospital al eerder is verschenen op PlayStation 4 en Nintendo Switch, is de kans ook graat dat de nieuwe game ook op die consoles uit zal komen.

Volgens de beschrijving kunnen spelers in Two Point Campus hun eigen universiteit opbouwen en managen. Met gemakkelijk te gebruiken tools kunnen spelers precies bepalen hoe de universiteit er uitziet. Studenten leren geen standaard vakken in de game; in plaats daarvan worden er fantasievolle lessen gegeven, zoals ‘Knight School’, waarin studenten leren om ridder te worden.

Hoewel de game nog niet officieel is aangekondigd, wijst het lek in de Microsoft Store en de eerste screenshots erop dat het niet lang zal duren voordat de game verschijnt.

Ook interessant
The Sinking City nu beschikbaar op Xbox Series X | S
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x
()
x