Daar hebben we Mighty No 9 weer en deze keer met gameplay van 3 verschillende bossfights. Mighty No 9 is een game die sterk lijkt op het Mega Man concept met verschillende levels met aan het eind een baas.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik zelf alleen een stukje van de eerste clip heb gekeken, omdat ik me liever eerst een paar keer laat asswhoopen voordat ik de moves door hebt. Voor iedereen die dus het liefst onvoorbereid aan de bazen begint, beter maar even niet kijken. Op een rijtje hieronder kun je de moves aanschouwen van Battalion, Cryosphere en Pyrogen.

Op 24 juni komt de game uit voor de consoles en PC en op een later moment ook op de handhelds. Dan kunnen we eindelijk beoordelen of de game in de voetsporen kan treden van de Mega Man reeks of Shovel Knight.

 

Laat een antwoord achter