Dashen over de grond, dashen in de lucht, dashen horizontaal, verticaal, door enemies heen, dashen terwijl je je ontbijtje maakt,  het maakt niet uit zolang je maar flink door de game dashed. Dan hebben we het over Mighty No. 9.

Met deze boodschap komt de game in de nieuwste trailer zo’n maand voor de release van de game. Mighty No 9 ligt in het verlengde van de Mega Man games en dat ik ook niet zo raar aangezien Keiji Inafume verantwoordelijk is voor de game. We moeten in ieder geval rekening houden met pittige platform/actie gameplay. Het spel komt op 24 juni uit voor zo’n beetje alle consoles, namelijk de PC PS3, PS4 Wii U, Xbox 360 en Xbox One. Later wordt de game ook nog gereleased op de PS Vita en 3DS. Met de aankomende release krijgen we weer een trailer voorgeschoteld met heel veel dashen, gameplay en een gezonde dosis humor. Eerlijk gezegd had van mij had de commentator die probeert geforceerd grappig te zijn, best weg gelaten kunnen worden, maar zo tegen het einde van de werkweek kan ik het wel verdragen.

in ieder geval, check it out en misschien kun je nog ergens auditie doen om in het vervolg de trailers van commentaar te voorzien. Wees wel voorzichtig, er hebben zich mensen bij de dierenarts gemeld met goudvissen waarbij er voeten uit aan het groeien zijn na bekijken van de trailer, zo tenenkrommend is het commentaar.