Milla Jovovich maakt haar opwachting in Monster Hunter World

Monster Hunter World: Iceborn krijgt nieuwe content welke is geïnspireerd op de komende Monster Hunter.

Milla Jovovich, welke al eerder speelde in de Resident Evil-films, maakt haar opwachting in de aankomende Monster Hunter-film. Tevens zal zij nu ook dienen als personage in Monster Hunter World: Iceborn. Net als voorgaande cross-over events zal deze nieuwe content speciale quests bevatten en deze zijn op alle platforms voor een bepaalde tijd te spelen.

In het tweedelige ‘Event Quest’ zal je als Milla Jovovich het gevecht aan gaan met twee Black Diablos (de monsters die ook in de trailer getoond werden). Daarna neem je het op tegen de Greater Rathalos. Deze quest zijn voor de Master Rank en zijn alleen solo speelbaar, dus je kunt een pittige uitdaging verwachten.

Door deze quests te voltooien kun je speciale gear en armor, die je personage in Artemis (Milla Jovovich’s personage in de film) veranderen. Het is echter ook mogelijk om zelf de armor te craften.

De quests zijn tussen 2 en 4 december te spelen en een tof detail is dat Milla Jovovich de stem heeft ingesproken voor extra authenticiteit. Mocht je niet geïnteresseerd zijn in deze grind, kun je ook door tussen 27 november en 2 december in te loggen een item pack ontvangen. Dit zijn echter alleen verbruiksartikelen. Voor alle overige details kun je het beste even een kijkje nemen op de Monster Hunter blog.

Monster Hunter World is reeds verkrijgbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC.

Ook interessant
Online functionaliteit Sackboy: A Big Adventure bij launch nog niet beschikbaar
NL / EN