Nieuwe Trackmania vanaf vandaag beschikbaar op PC

Ubisoft laat weten dat de nieuwe Trackmania vanaf vandaag beschikbaar is in de Epic Games Store en via Uplay.

Met Starter Acces krijgen spelers gratis toegang tot de game. Standard Access kost €9,99 en Club Access kost €29,99.

Ubisoft Nadeo keert terug met een overtuigende, grootse remake van de legendarische Trackmania® Nations. Trackmania combineert easy-to-learn, hard-to-master gameplay met een frisse uitstraling. Spelers kunnen het tegen zichzelf en tegen anderen opnemen op regelmatig geüpdatete tracks via een solocampagne of multiplayermodus. Daarnaast hebben spelers met vernieuwde trackblokken en editors meer vrijheid om hun eigen tracks te creëren en profiteren ze van de nieuwe map testing servers. In deze servers kunnen spelers hun eigen tracks delen met de community, die de tracks vervolgens test en beoordeelt.

Community-evenementen vormen het hart van Trackmania. Van in-game competities tot internationale open competities, Trackmania biedt gemakkelijke in-game toegang en esports voor spelers van alle niveaus. Toeschouwers en spelers kunnen twee keer per jaar genieten van wedstrijden op pro-niveau in de Trackmania Grand League.

De Starter Access van Trackmania biedt spelers gratis toegang tot 25 spannende tracks van de officiële campagne. Daarnaast is het mogelijk om tracks van andere spelers te ervaren in de Arcade Channel. Starter Access geeft ook toegang tot de belangrijkste editors en maakt het mogelijk om wekelijks deel te nemen aan de Nations League.

Voor de meer betrokken spelers is er ook Standard Access, dat extra creatietools en online evenementen met zich meebrengt. Tot slot is er Club Access. Deze biedt verdere aanpassingsmogelijkheden en maakt het mogelijk voor spelers om in de game te socializen. Beide toegangsmogelijkheden stellen spelers in staat om de “Official” tracks, “Tracks of the Day” en de geavanceerde Track editor te behouden.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x