Neem een kijkje achter de schermen van Warhammer 40,000: Space Marine 2

Saber Interactive en Focus Entertainment hebben vandaag een nieuwe Developer Diary onthuld, waar ze je een kijkje achter de schermen geven bij de ontwikkeling van de langverwachte Third-Person Shooter Warhammer 40,000: Space Marine 2. 

Van Lieutenant Titus-acteur Clive Standen tot aan het art team, de ontwikkelaars en de QA-teams; in deze nieuwe video is te zien hoe het team zich volledig wijdt aan het leveren van een game die kan tippen aan zijn voorganger, verwachtingen van de fans waar kan maken en eer doet aan de immense grootschalige oorlog van het 41ste millennium. Het maakt niet uit of het de brute efficiëntie van de Space Marines is, de gigantische in-game omgevingen of de unieke technologie achter de Tyranid-zwermen. Op elk aspect vertegenwoordigt de ontwikkeling van Warhammer 40,000: Space Marine 2 volgens Chief Creative Officer Tim Willits, waar Saber en Focus jarenlang en met verschillende titels naar hebben gestreefd.

Warhammer 40,000: Space Marine 2 is nu te pre-orderen en zal vanaf 9 september verkrijgbaar zijn op PlayStation 5, Xbox Series en PC.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x