Mobile Suit Gundam Battle Operation 2 is nu beschikbaar op PlayStation 5

Bandai Namco kondigt aan dat Mobile Suit Gundam Battle Operation 2 vanaf vandaag verkrijgbaar is op PlayStation 5.

De game verscheen oorspronkelijk in 2019 op PlayStation 4 en schotelde intense 6v6 online gevechten voor op realistische slagvelden. In Mobile Suit Gundam Battle Operation 2 zijn de Mobile Suits niet langer de enige helden. Piloten kunnen bommen plaatsen, hulp inroepen en zelfs de infanterie kan beslissen om het veld te betreden

Op PlayStation 5 genieten spelers van verbeterde haptische feedback en triggerweerstand voor een meer diepgaande ervaring bij het gebruiken van een machinegeweer of zelfs een beam rifle!

Naast de release op PlayStation 5 zijn er ook meer opties beschikbaar, waaronder Engelstalige audio. Chat met Neidhardt, Tenda of Katarina in Base Camp om hun nieuwe stemmen te horen.

Een gloednieuwe kaart, Military Base, werd ook aan de game toegevoegd. Het is een open, vlak gebied met middel tot hoge gebouwen, wat het perfect maakt voor lange-afstandsgevechten. 

Spelers zullen ook hun save data van de PlayStation 4 kunnen overzetten naar hun PlayStation 5 via hetzelfde PlayStation Network-account.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x