Modern Warfare en Warzone hebben 120fps update gekregen op Xbox Series X

Zomaar ineens, zonder enige aankondiging, heeft Call of Duty: Warzone een update gekregen waarin de Xbox Series X versie op 120fps kan draaien. Vreemd genoeg heeft de PlayStation 5 dit niet gekregen.

120fps is een nieuwe standaard aan het worden in het console landschap en met de komst van de nieuwe hardware is dit tegenwoordig ook technisch mogelijk. Digital Foundry ontdekte onlangs een boost in zowel de Xbox Series X-versie van Call of Duty: Modern Warfare als Warzone welke er voor zorgt dat de games tussen de 100-120fps draait op de next-gen. Daarnaast heeft de game een 120fps tag in de Microsoft Store gekregen.

Deze update is stilletjes uitgekomen en bovendien komt deze niet voor in de patch beschrijving. Digital Foundry kwam in dezelfde test erachter dat de PlayStation 5-versie deze update nog niet bevat, en deze dus géén prestatieverhoging heeft gekregen. Wellicht heeft het te maken met het feit dat de PlayStation 5 aankomende donderdag pas wereldwijd beschikbaar is, en dat misschien nog de update zal krijgen.

Ook interessant
Dead Space bedenker kondigt nieuwe sci-fi survival-horror game aan
NL / EN