Regelmatig brengt Nintendo een bak aan nieuws naar buiten over wat de Nintendo-fan te wachten staat de aankomende tijd. Zo werd in de vorige Nintendo Direct bekend gemaakt dat Nintendo bezig was met Pokémon Sword & Shield. Het lijkt erop dat we donderdag 11 april nog één kans krijgen Reggie Fils-Aimé te bewonderen als president en COO van Nintendo Amerika.

Officieel is de Nintendo Direct nog niet aangekondigd, maar toch zijn er aanwijzingen dat er één gepland staat voor 11 april. Gaming INTEL maakte bekend dat zij van een betrouwbare interne bron hadden vernomen dat er een NIntendo Direct gepland staat op 11 april. Deze show zou dan tevens een mooi afscheid zijn voor Reggie Fils-Aime. Het bekende gezicht van Nintendo is al sinds de E3 van 2004 een icoon van Nintendo. Op 15 april neemt hij afscheid van zijn functie bij het Japanse bedrijf.

Natuurlijk heeft Nintendo genoeg te vertellen over wat er aanstaande is. Zo werd eerder al bekend dat Joker (van Persona 5) naar Super Smash Bros. Ultimate zou komen als DLC. Een Nintendo Direct is een prima gelegenheid om hier een datum voor te prikken. Daarnaast zijn ook een Animal Crossing game en Luigi”s Mansion 3 aangekondigd voor de Switch. Mogelijk krijgen we hier dan ook meer informatie over evenals de aankomende Pokémon Sword & Shield. En hoe zit het met Metroid. Mogelijk weten we meer aan het eind van de week.

Laat een antwoord achter