Mr. Kluishoofd krijgt een hoofdrol in de nieuwe Evil Within DLC

Wie kent de freak met de kluis op zijn hoofd nou niet? Zelfs al heb je de game niet gespeeld, ken je hem waarschijnlijk nog wel van de angstaanjagende E3 trailer die destijds uitkwam. Maar wat de nieuwe ‘The Executioner’ DLC van The Evil Within zo uniek maakt, is dat je het universum van de game vanuit het perspectief van The Keeper beleefd.

Gewapend met de immense, kenmerkende hamer van Spaargeldgezicht ga je ‘hammer’ op verschillende afzichtelijke creaturen van The Manor House. Het sneaken en vluchten maakt in deze DLC dus plaats voor melee combat, iets wat uit een compleet onverwachte hoek komt voor een game als The Evil Within.

Al bottenbrekend en vleesverscheurend kom je achter het onwerkelijke verhaal van The Keeper, een man/wezen die verplicht werd om zijn leven in deze rol te vervullen. Zo zie je maar weer dat zelfs demonen hun demonen kunnen hebben..

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=zVRXh–9mME’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

Als dit niet garant staat voor een intens en interessant verhaal, gooi ik mezelf in de prullenbak!

‘The Executioner’ DLC is vanaf 26 mei beschikbaar voor elk platform waar de game voor is uitgebracht.

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
David Tromp
8 jaren geleden

Deze DLC lijkt mij persoonlijk het leukste aan heel ‘The Evil Within’. Helemaal niet gespeeld dus, maar misschien wel leuk voor later. Budgetbakje graaien enzo.

0
0
NL / EN
1
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x