Naughty Dog is hard bezig met standalone multiplayer ervaring van The Last of Us: Part II

Gisteren was het blijkbaar een feestdag, want The Last of Us Day werd gevierd. 26 september is namelijk de dag wanneer de gebeurtenissen uit het eerste deel zijn begonnen.

Op deze feestdag kregen we niet alleen een eerste teaser van de HBO-serie te zien in de vorm van een plaatje, maar werd er ook een klein beetje meer vrijgegeven over de aankomende multiplayergame die rondom The Last of Us: Part II zal afspelen.

In een community update heeft Rochelle Snyder van Naughty Dog bevestigd dat er wordt gewerkt aan de multiplayer game, maar dat het team de tijd neemt om het (naar eigen zeggen) ambitieuze project volledig naar wens uit te werken. Gamers zullen pas iets te zien krijgen van de game wanneer de ontwikkelaars tevreden zijn.

Oorspronkelijk zou The Last of Us: Part II een multiplayer mode krijgen, maar vanwege tijdsgebrek werd besloten om deze weg te laten bij de launch van de game. Normaal zouden we op een later tijdstip een update krijgen met de multiplayer, maar Naughty Dog heeft al eerder besloten om een volledige standalone ervaring te creëren.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x
()
x