Nederland, België, Frankrijk en Luxemburg nu beschikbaar in Microsoft Flight Simulator

Vandaag op Xbox Wire heeft Microsoft aangekondigd dat de wereld in Microsoft Flight Simulator zijn vierde grote update krijgt met World Update IV. Nederland, Frankrijk, België en Luxemburg zullen vanaf vandaag gratis beschikbaar zijn voor alle spelers op Xbox Game Pass voor PC, Windows 10 en Steam.

Wereldupdate IV: Frankrijk, België, Nederland en Luxemburg brengt verbeterde digitale hoogtegegevens en luchtfoto’s, 3D fotogrammetrie met hoge resolutie voor twee van Europa’s meest iconische steden: Amsterdam en Parijs, drie nieuwe zorgvuldig met de hand vervaardigde luchthavens (Rotterdam/ The Hague airport, Megève, Nice), vliegtuigen van luchtvaartmaatschappij KLM, plus visuele en logistieke verbeteringen aan 100 extra luchthavens in het gebied. Ook krijgt de game met deze update Nederlandse lokalisatie. 

Bovendien hebben meer dan 100 beroemde herkenningspunten en interessante plaatsen een aangepaste behandeling en verbeterde detailniveaus gekregen, waaronder kastelen, kathedralen, monumenten, musea, paleizen, bruggen, vuurtorens, dammen, windmolens en stadions. Voorbeelden hiervan zijn de Erasmus Brug, het Rijksmuseum, het Paleis op de Dam, de Johan Cruijff Arena, het Philips Stadion, de Grolsch Veste, etc.

Voor meer informatie over Microsoft Flight Simulator, blijf op de hoogte via Xbox Wire voor het laatste nieuws en updates.

Ook interessant
Sony laat “Game Boost” feature zien voor PlayStation 5
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x
()
x