Need for Speed officieel aangekondigd

Ea games heeft Need for Speed officieel aangekondigd. De nieuwe game zal Need for Speed gaan heten en word een reboot worden van de Need for Speed serie.

Lees hier onder mee in het persbericht.

Ghost Games™, een studio van Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA), heeft vandaag de terugkeer aangekondigd van Need for Speed™ in een volledige reboot van deze legendarische franchise. Het spel speelt in op de wensen van de fans en datgene waar Need for Speed voor staat: talloze aanpassingsmogelijkheden, een authentieke urban autocultuur, een nachtelijke open wereld en een realistisch en meeslepend verhaal.“Need for Speed is een van de meest iconische namen in de gamewereld, en met deze reboot herstellen we het spel in ere”, aldus Marcus Nilsson, Executive Producer bij Ghost Games. “We borduren voort op 20 jaar geschiedenis en nemen een jaar de tijd om dit spel uit te brengen: het spel dat we altijd al hebben willen maken. We luisteren naar de fans en leveren een product af dat tot de verbeelding zal spreken en de passie voor auto’s en snelheid zal aanwakkeren.”

Need for Speed wordt ondersteund door EA’s eigen autocommunity Speedhunters (www.speedhunters.com) en laat je opgaan in een authentieke autocultuur met trends uit het verleden, het heden en de toekomst. Deze samenwerking, waarbij Speedhunters het onderzoek en de ontwikkeling van hetspel voor zijn rekening neemt, zorgt voor een detailniveau en authenticiteit die spelers meevoert naar een enerverende wereld: een wereld die schreeuwt om verkenning, zoals je die alleen in Need for Speed kunt vinden.

Bekijk de teasertrailer van Need for Speed op https://www.youtube.com/watch?v=ybZ5nchDm6o
en abonneer je op https://www.youtube.com/NeedforSpeed om de eerste volledige trailer te zien op 15 juni 2015.

Need for Speed wordt in de herfst van 2015 wereldwijd uitgebracht op Origin™ voor de pc, het PlayStation®4 computerentertainmentsysteem en de Xbox One

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x