Anthem verscheen in februari van dit jaar, en het was al snel duidelijk dat de game niet de nodige potentie had om door te breken. Wellicht weet de game binnenkort wel hoge ogen te gooien?

Ondanks dat Anthem niet de game is waar velen op gehoopt hadden heeft ontwikkelaar BioWare aangegeven de game nog volop te zullen ondersteunen. Dit doet de studio nog steeds door het uitbrengen van diverse updates en nieuwe content. Maar als we gamesite Kotaku moeten geloven, komt BioWare binnenkort met wel iets heel spectaculairs!

Kotaku heeft via bronnen mogen vernemen dat BioWare aan een complete overhaul van Anthem werkt. Deze rework zou intern bekend staan als Anthem 2.0 of Anthem Next. Kotaku geeft aan te hebben vernomen dat er al een aantal maanden aan het project gewerkt wordt.

Wat deze rework nu werkelijk in gaat houden is nog niet bekend, maar de game zou een flink aantal drastische aanpassingen krijgen voor onder meer de spelwereld, de structuur van de missies en de loot. Eén van de bronnen liet het volgende doorschemeren aan Kotaku:

“We spent a few months just tearing it down and figuring out what needed to change fundamentally (a lot). And we’ve been rebuilding for another few months since.”

Ondanks dit nieuws zijn er nog weinig details bekend gemaakt en is er nog niet duidelijk hoe dit alles gaat verlopen. Zo zouden BioWare en EA nog niet hebben besloten hoe ‘Anthem 2.0′ uitgebracht zal worden. Wordt dit alles in een keer uitgebracht of gaat het werken met verschillende grote updates die in de loop der tijd uitgebracht gaan worden? Wanneer de rework gaat verschijnen is ook nog niet bekend.

Ga jij Anthem alsnog een kans geven als ze de complete game een rework geven? Laat het weten in de comments!

Laat een antwoord achter