Nieuwe Gotham Knights gameplay reveal laat Nightwing en Red Hood zien

Warner Bros. Games en DC hebben vandaag de eerste officiële gameplay van Nightwing en Red Hood in Gotham Knights onthuld.

Gotham Knights bevat de Batman-familie, waarbij spelers in de rol kruipen van Batgirl, Nightwing, Red Hood en Robin: een nieuwe garde getrainde DC-superhelden die moeten opstaan als de beschermers van Gotham City in de nasleep van Batmans dood. Van het oplossen van mysteries die de meest duistere hoofdstukken uit de geschiedenis van de stad aan elkaar linken tot het verslaan van beruchte schurken in epische confrontaties, komen spelers een reeks uitdagingen tegen terwijl ze evolueren in hun eigen versie van de Dark Knight.

In de nieuwe gameplay trailer verteld Game Director Geoff Ellenor wat we allemaal mogen verwachten in de aankomende game. Daarnaast krijgen we voor het eerst een uitgebreid beeld van beide speelbare personages terwijl zij gerechtigheid brengen in Gotham City’s criminele element, en ze aanwijzingen onderzoeken rondom de mysterieuze Court of Owls.

In deze gameplay-walkthrough, zie je de eigen vechtstijl en open wereld reismogelijkheden van elke held in vol ornaat; van Nightwings glider en unieke acrobatische vechtstijl tot Red Hoods dubbele vuurwapenvaardigheden en krachtige sprongen.

Gotham Knights verschijnt wereldwijd op 25 oktober voor PlayStation 5, Xbox Series X | S en PC. Het spel zal daarnaast niet meer uitkomen op Playstation 4 en Xbox One-consoles.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x
()
x