Nieuwe Mortal Kombat 11 trailer onthult terugkeer van Rain

Warner Bros. Games en NetherRealm Studios hebben vandaag een nieuwe Mortal Kombat 11 Ultimate-gameplaytrailer onthuld waarin de terugkeer van de Edenian halfgod Rain te zien is.

Als zoon van de god Argus, de bovenaardse beschermheer van Edenia, bezit Rain de magische kracht om water en bliksem tegen anderen te gebruiken. Ook kan hij dimensionale poorten openen naar een voorheen onbekend waterrijk en zelfs in water veranderen om aanvallen te ontwijken. Daarnaast draagt hij een dodelijke katar, waarmee hij op tegenstanders kan inhakken of ze kan neersteken in zijn strijd voor een plek in het pantheon van Edenia. Als onderdeel van Mortal Kombat 11 Ultimate en Kombat Pack 2 wordt de selectie speelbare vechters op 17 november uitgebreid met Rain.

Mortal Kombat 11 Ultimate is gepland om op 17 november wereldwijd te verschijnen op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch, PC en Google Stadia.

Bovendien krijgen bezitters en nieuwe kopers van Mortal Kombat 11 en Mortal Kombat 11 Ultimate op PS4 en Xbox One toegang tot een gratis upgrade voor de PS5- en Xbox Series X|S-versie van hun game zonder extra kosten. Hierdoor krijgen zij de mogelijkheid tot een 4K dynamische resolutie, verbeterde beelden, betere laadtijden en meer, beschikbaar vanaf het moment dat Mortal Kombat 11 Ultimate gelanceerd is. 

Ook interessant
Microsoft actief bezig met uitbreiden Xbox Game Studios
NL / EN