Nieuwe Redfall trailer licht personage Layla uit

Met de release van Redfall, welke minder dan een maand van ons verwijderd is, is het logisch dat Bethesda de schijnwerpers richtt op de speelbare personages van de game.

Redfall zal vier speelbare personages kennen, en Layla Ellison heeft misschien wel de meeste aandacht getrokken. Een nieuwe trailer van IGN geeft ons meer informatie over haar en hoe haar telekinetische krachten ontwaakten.

Terwijl ze met haar vriend Jason naar de bioscoop was, werden ze aangevallen. Net toen het leek alsof ze veilig waren, verschenen er plotseling twee vampiers. Jason offert zichzelf op om Layla te redden, die haar krachten gebruikt om zichzelf te redden. Natuurlijk heeft een mislukte medische proef bij Aevum – hetzelfde biotechbedrijf dat verantwoordelijk is voor de vampieruitbraak – haar telekinese gegeven, maar de levensbedreigende situatie lijkt hen te hebben doen ontwaken.

Layla kan telekinetische paraplu’s oproepen, die naar voren kunnen bewegen en schade kunnen blokkeren terwijl ze vijanden schade toebrengen. Ze kan een telekinetische lift oproepen om vijanden de lucht in te sturen, als dekking dienen en zichzelf naar hogere uitkijkpunten verheffen. Bovendien leeft Jason voort als een summon die vijanden zal neerhalen op haar verzoek.

Redfall is vanaf 2 mei verkrijgbaar voor Xbox Series X | S en PC. De game zal tevens op dag één gelanceerd worden op Xbox Game Pass. 

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x