Nieuwe wapens en gamemode in Battlefield 4 update die morgen verschijnt!

Battlefield 4 verscheen al ruim 2 jaar geleden, maar DICE zit er nog steeds bovenop. De game word nog zo intensief gespeeld, dat er morgen weer een fikse update verschijnt. Met de zogenaamde ‘Weapon Crate’ update komen een paar nieuwe wapens en een oude gamemode terug, dus da’s nie niks nie!

Er zijn nog steeds flink wat mensen die zweren bij Battlefield 4. De nieuwste telg van de reeks, Battlefield: Hardline, kon duidelijk niet iedereen behagen, en dat heeft de ontwikkelaar goed in de gaten gehad.

De nieuwe (oude) gamemode die zijn (her)introductie gaat maken is het intense Gun Master, die ook wel bekend is van Battlefield 3. Deze gamemode word Free For All gespeeld, waarin iedereen start met hetzelfde wapen. Naarmate jij kills maakt, loop jij net als iedereen in dezelfde game een lijst met wapens af, totdat je met het laatste wapen de winning kill maakt.

Als mijn geheugen me niet in de steek laat, was het in Battlefield 3 wel altijd een vaste lijst met wapens. Ik hoop dat ze het in BF4 spannend houden, en de lijsten per game gaan randomizen. Wat jullie?

battlefield_4_weapon_crate_leak_1

De nieuwe wapens zijn ook al bekend gemaakt, het is alleen nog niet bekend hoe ze er allemaal ingame uitgaan zien. Maar als je er toch nieuwsgierig naar bent, kan je natuurlijk ook het wereldwijde web even afstruinen naar de volgende (echte) modellen:

  • GROZA-1 (Carbine)
  • AN94 (Assault Rifle)
  • GROZA-4 (PDW)
  • L86A2 (LMG)
  • Mare’s Leg (sidearm)

Snipers krijgen geen nieuw speeltje, van die spelers hebben ze er bij DICE duidelijk genoeg van. Nee grapje jongens, echt balen voor jullie..

Daarnaast was het al bekend dat er zelfs wordt gewerkt aan een gloednieuwe map, waarvoor er nauw samen wordt gewerkt met de community. Het enige wat we hier over weten, is dat het afspeelt in een jungle setting en dat hij NIET verschijnt met de update van morgen.

Is het een reden voor jullie om Battlefield 4 weer in de cd-lade te schuiven? Laat het ons weten!

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x