Nintendo onthuld nieuwe games

Nintendo heeft nieuwe trailers uitgegeven van de aankomende games Dr. Mario en Mario & Sonic op de Olympische Spelen.

Nintendo of America heeft bevestigd dat de spellen ook naar Europa komen en de bijbehorende trailers vind je onder dit nieuwsbericht.

De nieuwe Mario & Sonic speelt zich af op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Net als in eerdere delen van de reeks nemen Mario en zijn vriendjes het tegen elkaar op in sportieve minigames. In onderstaande trailer laat Nintendo zien dat de game onder andere de sporten voetbal, rugby, tafeltennis en volleybal bevat.een precieze releasedatum is er nog niet niet, maar het is wel bekend dat de game zowel naar de 3DS als de Wii U komt.

[av_video src=’https://youtu.be/3LW3tYylxHs’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

Dan de volgende game: Dr. Mario: Miracle Cure zal verschijnen op 11 juni in de eShop voor de 3DS. De game kent drie spelmodi, namelijk een met Dr. Mario, een met Dr. Luigi en een minigame die je via het touchscreen bediend. In Dr. Mario speel je een soort Tetris, maar dan met pillen (PILLUHHH!!!) die altijd dezelfde vorm hebben maar in kleur verschillen.

[av_video src=’https://youtu.be/3Ndmqed_xOQ’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

Als kers op de appelmoes komt er ook nog een nieuwe Chibi Robo naar de 3DS. De game zal de inspirerende naam Chibi-Robo!: Zip Lash krijgen. Dit is geen puzzelavontuur zoals we kennen van de voorgaande Chibi Robo-spellen, maar een 2D-platform game. Nintendo maakt daarbij ook een speciale Chibi Robo-amiibo die je een tijdelijke boost geeft in het spel. De amiibo is alleen te koop in een bundel. De game Chibi-Robo!: Zip Lash zal ergens in november verschijnen.

[av_video src=’https://youtu.be/0GVGP9oizw8′ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

Dit nieuws was via een speciale micro-Nintendo Direct te volgen, en deze kun je hier bekijken.

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x