Nintendo Switch Online wordt uitgebreid met Nintendo64 en SEGA Megadrive games

Tijdens de Nintendo Direct van afgelopen nacht heeft Nintendo aangekondigd dat Nintendo 64- en Mega Drive-games ergens eind oktober op Nintendo Switch Online zullen verschijnen.

N64-games die op lancering speelbaar zullen zijn, zijn onder andere The Legend of Zelda: Ocarina of Time, Star Fox 64, Super Mario 64, WinBack, Yoshi’s Story en Mario Kart 64. Games die daar geschikt voor zijn, kunnen met vier personen worden gespeeld. In totaal zijn er op lancering negen N64-games beschikbaar.

Ook verschijnen er Mega Drive-games op de Nintendo Switch, waaronder Ecco the Dolphin, Sonic the Hedgehog 2, Ristar en Streets of Rage 2. Het gaat in totaal om veertien games. Hieronder zijn illustraties van alle te verschijnen spellen te zien. 

Overigens werd ook gemeld dat er later meer games aan de service toegevoegd worden. Opmerkelijke game die getoond werd was de N64-game Banjo-Kazooie van Rare.

Zowel de N64- als Mega Drive-games zijn onderdeel van een nieuw abonnement, waar huidige Nintendo Switch Online-leden naar kunnen upgraden. Meer details over dit abonnement, waaronder de prijs en precieze releasedatum, volgen snel.

Om de boel af te sluiten heeft Nintendo ook de Nintendo 64- en Mega Drive-controllers aangekondigd die te gebruiken zijn op de Nintendo Switch. Deze zijn voor 49,99 euro per stuk te koop voor Nintendo Switch Online-leden.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x
()
x