Online multiplayer is niet meer weg te denken uit het huidige gamen. Het universum van No Man’s Sky verkennen is natuurlijk veel leuker om samen te doen. Gelukkig is daarom een Playstation Plus abonnement ook niet noodzakelijk.

In No Man’s Sky ga je op ontdekkingsreis door een universum met ontelbare planeten die willekeurig zijn samengesteld met biomen, flora en fauna. Vorige week werd er ook een lekkere actietrailer gereleased waarop te zien is wat voor gameplay je kunt verwachten. De ontdekkingsreis is natuurlijk veel leuker als je jouw ontdekkingen online kan delen. Daarom is besloten dat er geen Playstation Plus abonnement nodig is om de game te kunnen ervaren zoals hij bedoelt is. Een Sony woordvoerder zei daarover het volgende:

“PS Plus won’t be a requirement to play online, however you will need to connected to the internet for your discoveries to register with the universal atlas.”

Tijdens je ontdekkingsreis zal je planeten ontdekken, die je een naam kan geven en dan in de atlas worden vermeld. Het spel zal een singelplayerervaring worden waarbij je samen met alle andere spelers het universum ontdekt. De kans dat je medespelers tegenkomt is klein doordat het universum zo’n 18.000.000.000.000.000.000 planeten groot is. De game komt op 9 augustus uit voor de Playstation 4 en PC.

Laat een antwoord achter