Onlangs aangekondigde free-to-play hero shooter Marvel Rivals gaat de strijd aan met Overwatch

Vandaag is er een nieuwe game aangekondigd genaamd Marvel Rivals.

De game wordt een free-to-play PvP-shooter waarin twee teams van zes spelers het tegen elkaar opnemen. “Roep je favoriete Marvel-personages bij elkaar en strijd in 6v6-gevechten, met gloednieuwe Team-Up Skills in verwoestbare locaties uit het hele Marvel-universum”, aldus de beschrijving.

Met die Team-Up-vaardigheden kunnen helden samen moves uitvoeren. Zo kan Rocket Raccoon bijvoorbeeld op de rug van Groot rondrijden. Spelers kunnen uit een grote selectie helden en schurken kiezen uit bekende groepen als de Avengers, Guardians of the Galaxy, X-Men en nog veel meer.

Marvel belooft daarnaast dat de game steeds blijft evolueren. “Elk seizoen worden er nieuwe superhelden geïntroduceerd, samen met uitdagende en diverse maps. Ontgrendel nieuwe content om in verschillende strategieën te gebruiken en ervaar zinderende actie en oneindige mogelijkheden in deze avontuurlijke teamgevechten.”

Marvel heeft direct een trailer uitgebracht met veel gameplay. De getoonde beelden doen denken aan Overwatch, waarbij twee teams van Marvel-helden met verschillende rollen tegen elkaar vechten.

Marvel Rivals wordt ontwikkeld met hulp van de Chinese uitgever NetEase. Een precieze releasedatum is niet bekend, al zal er een besloten alpha-test in april wordt gehouden op PC, via Steam en de Epic Games Store. De verwachting is dat de game ook op consoles zal verschijnen, al is dit nog niet bevestigd.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x