Ontdek het ongelofelijke verhaal van Eivor in de nieuwe Story trailer van Assassin’s Creed Valhalla

Assassin’s Creed Valhalla onthult de nieuwe Story trailer en de podcastserie Echoes of Valhalla, waarin onder andere de historische inspiratie achter de game en verschillende Vikingverhalen aan bod komen.

De Story trailer biedt spelers een nieuwe glimp in het leven van Eivor, een furieuze Viking in tweestrijd tussen familieplicht en de persoonlijke zoektocht naar glorie. Nadat Eivor en zijn clan van Noormannen zijn verdreven uit Noorwegen door oorlogen en afnemende grondstoffen, doen ze er alles aan om een nieuwe toekomst veilig te stellen in de koninkrijken van Engeland. Tijdens deze reis komt Eivor in aanraking met de Hidden Ones en nemen spelers het op tegen machtige figuren, waaronder Saksische koningen, de oorlogszuchtige zonen van Ragnar Lothbrok en een mysterieuze, groeiende dreiging die het lot van Engeland zou kunnen bepalen.

Daarnaast introduceert Assassin’s Creed Valhalla de podcastserie Echoes of Valhalla, waarin men dieper ingaat op de historische achtergrond van de game. In deze serie vertellen Vikingen hun eigen verhaal om een nieuwe stem te geven aan de krijgers die de wereld hebben rondgereisd en gevormd.

Assassin’s Creed Valhalla is vanaf 10 november 2020 verkrijgbaar voor Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PlayStation 4, Stadia en PC. Tevens is de game verkrijgbaar voor PlayStation 5 bij de lancering van deze console op 19 november 2020.

Ook interessant
Activision Blizzard gaat al zijn franchises uitbrengen op mobiele apparaten
NL / EN